Bemutatkozás

Ismerje meg a Zsarnóczi Kft. történetét, és tudjon meg többet rólunk!

Old Zsarnoczi Logo

A kezdetek

A Zsarnóczi vállalkozás kezdete 1980-as évek elejére tehető. Elsődleges profilunk a 80-as években a szobafestés, mázolás, illetve tapétázás volt – Zsarnóczi István vezetésével, valamint 2-4 szakképzett alkalmazottal.

A 90-es évek

A vállalkozás a 90-es évek közepén, illetve vége felé erőteljes növekedésnek indult. Az átlagos létszám 5-10 fő-re nőtt, ezzel párhuzamosan a vállalkozás profilja is szélesedett további belső-, és külső építőipari szolgáltatásokkal. Az ügyfélkör stratégiai partnerekkel bővült továbbá ausztriai ügyfelekkel is kapcsolatba léptünk. Ennek köszönhetően napjainkban már nem csak Magyarországon, hanem Ausztriában is széles körben végzünk építőipari kivitelezői munkákat.

2000-től

A 2000-es évektől cégünk egyik kiemelt szolgáltatásává fejlődött a vinil valamit selyem tapéták felhelyezés. A vinil tapétákra jellemző, hogy tartósak, ütés-, fény-, kopásállóak és remekül tisztíthatóak, fertőtleníthetők, így kiválóan alkalmazhatóak gyógy és közintézményekbe, szállodákba, irodákba. A tapéta tartósságát alapvetően határozza meg a felhelyezés szakszerűsége. Cégünk által az elmúlt időszakban, a legnevesebb szállodákban több 10.000 m2 tapéta került felhelyezésre, de egyedi és 3 dimenziós tapéták kivételezésben is nagy gyakorlattal rendelkezünk.
Az átlagos létszám 20-25, magasan kvalifikált szakemberből, álló csapattá bővült.

Napjaink

A megszerzett szakmai tapasztalatainknak, és az évek alatt kialakított szakmai kapcsolatinak köszönhetően partnereink részéről felmerült az igény, hogy a projektek generál kivételezőként más szakterület vállalkozóit is bevonva bonyolítsuk le. Ennek a megtisztelő bizalomnak eleget téve cégünk a tervezéstől egészen az átadásig végigkíséri, irányítja és kontrollálja a projektet. Így biztosítva a projekt költség és időhatékonyságát, valamint nem utolsó sorban a cégünktől megszokott minőséget.

Rövid és középtávú kihívások

Cégünk elsődleges célja, hogy a továbbiakban is kiaknázza az építőiparban hosszú évek alatt szerzett hazai, és nemzetközi szakmai tapasztalatot, a speciális építőipari eljárások terültén szerzett komparatív piaci előnyt!

Cégünk kiemelt célja a környezetbarát építőipari eljárások, technológiák és a biofestékek széleskörű magyarországi meghonosítása.